TopBar
Копии rolex

По какъв начин да харесаме дар за детенце?

January 9, 2018

children toysАко има дечица там се заражда и потребността от впечатляващи и любопитни дарове, за да ги изненадат и зарадват независимо дали става въпрос за рожден ден, деня на детето, имен ден, Коледа или друго. Имайки предвид пищния подбор от артикули, които се предлагат в детските уеб шопове решаването взема време и желае известно изследване.

Възрастта на детето е главен елемент в подбора на най-подходящ дар и е важно да се знае какви точно са традиционните им занимания и какви точно подробности предизвикват интересът им в разнообразните етапи на развитието им.

Дарове за големи малчугани – седем-четиринадесет годишна възраст
Училището – разбира се това е територията, където се оформят личните и всестранните интереси на малчуганите.
Малчуганите са навън от дома си и се намират в по-широк социален кръг, в който пряко и непряко си оказват влияние. В средата на учебните заведения малчуганите придобиват известна самостоятелност и образуват своите собствени персонални предпочитания и интереси. В този конкретен етап имате възможността да направите избор за подарък за детето по 2 критерия: Какви дейности харесва детето? Какво се предпочита от повечето деца? При втория случай става дума за играчки от реклами.

Точно преди училището
Заниманията в предучилищния етап готвят детенцето за преминаването от забавата към ангажиментите. В този конкретен момент децата добиват качества и знания, които се прилагат в по-сложни игри – такива с конкретни и отговори, игри с дистанционно управление, игри за компютър, сложни пъзели и конструктори.

Дарове за по-малки деца
В годините между 3 и 5 малчуганите освен, че имитират абсолютно всички дейности на татко и мама, те изграждат и свои собствени сюжети. Това са така казаните ролеви игри, където те са създатели и участници на различни по естество ситуации от света, който ни заобикаля. Най-желаните дарове за деца в годините между 3 и 5 са мозайки и конструктори, книжки за рисуване и оцветяване, пластилин и други от подобен тип. Подобен тип сувенири позволяват на малчуганите да развиват своите творчески умения докато се развеселяват.

Сувенири до 3 годишна възраст
Между 12 мес и 3 години малчуганите активно изучават заобикалящата ги среда например разглобяват, дърпат, бутат и пренасят всичко, попаднало им в ръцете. Най-подходящи replica uhren rolex за играене са дървените играчки като кубчетата, конструктори с огромни компоненти, играчки за нанизване (низанки), камиончета и играчки за дърпане и бутане, пъзели за много малки малчугани и други. Много важно е да избирате играчки, където ще провокират и развият въображението на децата.

Подаръци за бебенца
При бебенцата е необходимо игрите да подобряват координацията между ръцете и очите, умение за разпознаване, слух и други. Най-добри за точно тази цел и най-удачни са музикални играчки, плюшени играчки и дрънкалки, които имитират животинки. Бебетата пробват всичко на вкус и е важно играчките да не са изградени от малки компоненти, като могат лесно да погълнат.

Вижте сайта ни: https://detence.bg/best/200-кутии-за-храна


Posted in: Uncategorized |